INTREABA-MA ORICE !

Tencuiala Baumit Feinputz


tinci fin alb


    Descriere
    Baumit Feinputz Aussen este un mortar uscat, de culoare alb natur, cu permeabilitate ridicata la vapori, pentru executarea manuala a tencuielilor fine, utilizat ca tinci pentru suprafete exterioare sau interioare. Are in compozitie var pentru constructii, ciment alb, nisipuri si aditivi si este folosit ca tencuiala fina (tinci) pentru interioare si exterioare peste tencuieli brute minerale. Strat suport inaintea aplicarii tencuielilor decorative sau vopsele.
    Mod de aplicare
  1. Suportul trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil, neted, cu capacitate portanta. In cazul aplicarii pe tencuieli minerale (tencuieli ciment, var-ciment) noi trebuie respectat timpul de uscare, respectiv 10 zile/ cm grosime. Tencuiala fina Baumit se amesteca cu apa in mixer cu turatie redusa, malaxoare cu cadere libera (betoniera), timp de amestecare 4-5 min sau malaxoare cu amestecare continua. Se va amesteca intotdeauna integral continutul sacului.
  2. Inaintea aplicarii, tencuiala suport se stropeste cu apa. Materialul proaspat se aplica cu fierul de glet sau mistria. Suprafata proaspat aplicata se lasa sa traga (material semiintarit), se umezeste cu bidineaua cu apa, dupa care se driscuie. Suprafata proaspat finisata se mentine umeda minim 24 de ore prin stropire usoara cu apa. Stratul de finisaj se va aplica dupa respectarea timpului de uscare de 7 zile. Ca strat de finisaj, se pot utiliza tencuielile decorative Baumit sau vopselele Baumit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...