INTREABA-MA ORICE !

Ce este bunatatea

    Un act de bunătate este un gest spontan de bunăvoință față de cineva sau ceva - oamenii noștri, regnul animal, și a Regatului naturii. Cuvintele amabile și faptele provin dintr-o stare de bunăvoință, generat de un răspuns de bază adânc în noi toți. Când ne-am efectua un act de bunătate, este un mesaj de la o inima la alta, un act de iubire, un nerostit "Am grijă" situația.

    În timp ce ar putea să nu-l dau seama, pe care o efectuați multe acte de bunătate în fiecare zi.Astfel de lucruri ca zambitoare si saluta oamenii într-un mod prietenos, fie că este vorba de prieteni, asociați sau necunoscuți. Un act de natură poate fi complimenteaza sincer cineva despre părul lor, ochii, zâmbet, râs, un articol de îmbrăcăminte sau bijuterii, perspectivele lor pozitivă, atitudinea lor atent, sau ceva ce fac sau au făcut bine. Acesta poate fi de ajutor cineva de pe sau off cu blana lor, deschizând o ușă, zicând: vă rugăm, vă mulțumesc, scuzați-mă, și curtoazii alte comune, care, din păcate, nu sunt foarte frecvente aceste zile. Acesta poate fi acordând o atenție total la oamenii atunci când vorbesc, se poate să ofere sprijin pentru cineva care are o problemă, se poate ajuta să se vindece o fisură. Sau nu se poate face ceva. De exemplu, abținerea de la astfel de lucruri ca bârfe, mustrare, sau de a face judecăți negativ. 




     Un bunătatea poate fi acționând din toate aceste minunate, "soft" cuvinte care se află în vocabularul nostru, cuvinte cum ar fi atent, grijuliu, iubitor, înțelegător, blând, atent, cald, înțelegere plină de compasiune,, iertător, prietenos, tandru, amabil, genial, altruist, generos, ajutor, sprijin, cultivarea. Acestea sunt cuvinte care recunosc, respectă, se alăture, uni, cuvinte care construiesc poduri între noi. Și oh, cum lumea are nevoie de astfel de cuvinte! Nu ar fi minunat să stropească mai multe din aceste cuvinte și acțiuni în casa noastră, munca noastră, comunitatea noastră? Omenirea este capabil de astfel de lucruri frumoase, și cât de trist este că noi pierdem din vedere toate astea prea ușor. Vă va ajuta să se încălzească casa ta, munca ta, comunitatea ta, prin utilizarea unui număr mai mare de astfel de cuvinte moi și acțiuni?

    Ca mai multe persoane și mai mult se alăture Revoluției bunătate, spirala descendentă a societății alimentată de egoism, materialism si lacomie va fi încetinită, și chiar inversat. Așa cum se întâmplă acest lucru va promova un sentiment sporit de "apartenență" în comunitate, și să dea un sentiment mai mare de sensul și scopul tuturor vieților noastre.

     Atunci când se efectuează acte de bunătate, de îngrijire trebuie să fie luate pentru a nu deranja sau râs - "marjă de apreciere" este cuvântul operativ. Da zâmbet sau orice altceva, și apoi mutați pe, cu excepția cazului în receptorul dă semnale că ei ar dori să vorbească. Dacă vă leneviți, receptorul ar putea simți o obligație de reciprocitate, sau poate deveni jenat si resping actul de gen. Unele acte natură poate fi capabil de a fi efectuate anonim. Acesta absolvă receptor de orice sentiment de jenă sau de îndatorare, precum și pentru dătătorul, acesta devine un joc plăcut. De asemenea, bunătatea anonim ocolește cererea ego-ul nostru pentru atenție, și este cea mai înaltă formă de bunătate.

    Acte de natură putem efectua față de animale și natură nu sunt greu de imaginat. Este în interesul nostru de a fi prietenos față de animale, precum și pentru a se asigura că acestea sunt îngrijiți, chiar dacă acestea nu sunt ale noastre. Avem cu toții datoria de a se asigura că animalele nu sunt maltratați sau neglijați, și dacă acestea sunt, să ia măsurile adecvate pentru a asigura remedierea situației.

     Indiferent dacă suntem sau nu o recunosc, omenirea are o legatura puternica cu natura, și dacă alegem să ignorăm acest lucru, vom face acest lucru pe riscul nostru. Pentru natură prea mult timp a fost considerat ca fiind ceva ce poate fi distrus sau jefuit. Bunăstarea lumii noastre (și civilizație) depinde de această cultură de abuz a fi eradicat. Noi trebuie să ia în considerare, de asemenea, generațiile viitoare, iar acest lucru înseamnă să fii mai atent la consumul de energie electrică și apă. Chiar dacă acest mesaj este puternic promovată de către furnizorii de energie electrică și de apă, puțini par interesați în reducerea utilizării lor. Nu a fost o scădere de puncte procentuale peste zece în ultimii zece ani de oameni preocupați de starea mediului. Acest lucru este alarmant. Fa ceea ce poate pentru a ajuta mediul înconjurător - va fi, de asemenea, ajuta la crearea unei lumi mai bune pentru copiii dumneavoastră și copiii mari.
sursa 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...