INTREABA-MA ORICE !

Ce este CreativeMonkeyz

        Despre CreativeMonkeyz
    Probabil ați auzit de ei de pe YouTube, din scurtmetrajele RObotzi. Mie mi se par comice și îmi place cum sunt realizate. Se vede că treaba e făcută ca la carte, cel puțin din punct de vedere tehnic. Nu vreau să comentez asupra dialogurilor purtate între cele două personaje MO șiF.O.C.A. pentru că nu sunt în măsură.

     Ceea ce m-a atras pe mine nu sunt neapărat scurtmetrajele citate mai sus, ci calitatea și modul în care sunt realizate tutorialele oferite de CreativeMonkeyz. Sunt potrivite atât pentru începători cât și pentru cei avansați prin faptul că fiecare pas e explicat până la ultimul detaliu. Tutorialele sunt oferite gratuit, tot ceea ce trebuie să faci tu este să accesezi secțiunea Tutoriale a siteului și să-ți alegi domeniul de interes. Mai departe lucrurile merg de la sine.

    Dacă ai citit până aici întrebându-te Ce scurtmetraje? Ce RObotzi vrei? atunci accesează următorul link și ai să vezi despre ce vorbesc:

   Ce este CreativeMonkeyz?
Creativemonkeyz.com e un site de tutoriale, elemente grafice și informații art-related – pentru iubitorii de artă (atât digitală cât și tradițională) și pentru cei care vor să-și îmbunătățească aptitudinile în folosirea diferitelor programe ce permit crearea de conținut artistic. Tutoriale de Photoshop, Illustrator, After Effects, Cinema 4D, dar și legate de Design (și reguli de design), Cinematografie (editare, filmare, regie) și Sunet (sound-design si compozitie). Nu vor apărea toate odată – ci aproximativ 1, maxim 2 tutoriale pe săptămână.

    Tot săptămânal veți putea descărca și pachete de brush-uri și texturi, utilizabile în orice fel de proiect, personal sau comercial (cu mențiunea că ele nu pot fi vândute… dacă le dați mai departe gratuit e ok).

    Există și conținut actualizat zilnic – sub formă de știri din lumea artei, galerii, interviuri cu diverși artiști, review-uri de diverse și/sau opinii exprimate semi-logic vizând tot subiecte art-related.

[descrierea le revine autorilor siteului CreativeMonkeyz]
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...