INTREABA-MA ORICE !

Cum se face impletitura “coada de peste”

        Iata cum se face o impletitura "coada de peste" la ceafa. 

   Se imparte parul in doua sectiuni.
    Se trece sectiunea din dreapta peste cea din stanga.


  Apoi, se ia o suvita din spatele sectiunii aflata acum in partea stanga, se trece peste aceasta si apoi se adauga celeilalte sectiuni de par (aflata in dreapta).


  Se face la fel si cu o suvita din partea dreapta. Se ia o suvita subtire din partea de dedesubt,     se trece peste sectiunea din dreapta si se adauga sectiunii din stanga.


   Se repeta acesti pasi, iar la final se prinde parul cu un elastic.
Si pentru ca fara suport vizual e mai dificil de inteles miscarile, da play la tutorialul video:     Este important sa-ti piepteni bine parul inainte de-a incepe.
Pentru a te descurca mai usor, uda-ti usor parul inainte. Astfel, acesta va deveni mai ascultator, iar suvitele nu-ti vor scapa printre degete cu usurinta.
Suvitele adaugate trebuie sa fie cat mai subtiri.


    Pulverizeaza la final putin spray fixativ pentru un look finisat!
Poti opta si pentru un aspect neglizent tragand usor cu ajutorul degetelor de suvitele din impletitura.
Pentru un look foarte sic, poti alege sa realizezi o impletitura lejera "coada de peste" intr-o parte.


    Iar cand capeti suficienta dexteritate, poti sa mai faci un pas inainte si sa incerci impletitura "coada de peste" realizata din partea de top a capului. Tehnica este asemanatoare, doar ca suvitele sunt adaugate treptat din parul lasat liber. Vezi in continuare cum! Daca impletitura "coada de peste" simpla este usor de realizat si pe propriul par odata ce inveti miscarile, aceasta se dovedeste a fi mult mai pretentioasa.

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...