INTREABA-MA ORICE !

Cum se face sport

     Sportul este singura soluţie pentru a salva ce se poate din sănătatea noastră in lupta cu sedentarismul, noile ocupaţii, mesele haotice, stresul… Meritele activitatii fizice regulate precum prevenirea afectiunilor medicale, mentinerea unei greutati corporale adecvate sau un somn mai bun sunt greu de ignorat! Fă mişcare, alege un program, un număr de ore şi poţi fi sănătos şi frumos!

    Controlul greutatii trebuie sa fie o atitudine permanenta de-a lungul existentei noastre. Daca pana acum nu ati avut aceasta preocupare si va ginditi sa alegeti un moment propice pentru a incepe sa faceti ceva, atunci aflati ca cel mai bun moment este acum!




     Antrenamentul cu greutati determina cresterea ratei metabolismului bazal atat pe termen scurt, dar si lung – dupa incheierea antrenamentului. Antrenamentul de forta te ajuta sa pierzi grasime si sa pui masa musculara, in acelasi timp. Spre deosebire de aerobic, antrenamentul cu greutati te ajuta sa iti schimbi complet aspectul – inlocuiesti grasimea cu muschi, ceea ce te va face sa arati mai bine. Deci, antrenamentul de forta este o alternativa buna pentru cardio si iti va oferi rezultate mult mai vizibile!

protv sport,
sport tv,m sport,,digi sport,dolce sport,sport guru,sport heads,sport bet challenge
Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...