INTREABA-MA ORICE !

Ce este Dubstep

     Dubstep este un gen muzical de muzică electronică. Sunetul obișnuit este caracterizat prin linii de bas foarte intense repetate cu schimbări rapide de timpi. Exemplu: (1/4 - 1/16 - 1/8).

    Primele melodii dubstep au apărut în 1999 și erau experimentale, artiștii încercînd încorporarea breakbeat-ului și a noutăților din drum n' bass în genul 2-step garage.
Caracteristici 
    Ritmul Dubstep este în general bazat pe sincopatie cu un tempo între 130 și 148. Dubstep este un gen de muzica dance electronica, care isi are originea în sudul Londrei, Anglia. Sunetul său general a fost descris ca fiind "strâns legat de productii rulate cu linii de bas copleșitoare și probe reverberant tambur, trimming și, ocazional, voce".  Cele mai vechi expresii dubstep datează din 1998 și au fost mai restranse, experimentale, remixuri instrumentale ale pieselor 2-step garage, in încercarea de a încorpora elemente funky de breakbeat, sau elemente dark drum sau bass in 2 pasi, ca variante B ale versiunii originale. În 2001, acest gen si alte genuri de muzica garage au început să fie prezentate și promovate la Forward Londron NightClub (cunoscut ca FWD>>), influentand considerabil dezvoltarea genului dubstep. Termenul "dubstep" ca gen muzical a început să fie folosit in 2002, cand tendințele stilistice utilizate în crearea acestor remix-uri au început să devină mai vizibile și distincte de 2-step și funingine.     Un sustinator timpuriu al genului a fost DJ John Peel de la BBC Radio 1, care a început să cante începând din 2003. În 2004, ultimul an al show-ul lui, ascultătorii săi au votat online Digital Mystikz și plastician (fostă Plasticman) în Top 50 pentru anul . La sfârșitul anului 2005 și începutul anului 2006, dubstep a început să se răspândească dincolo de scenele locale de mici dimensiuni; mai multe site-uri dedicate genului au aparut pe internet și beneficiază de suport din partea dubstepforum, Barefiles download site și blog-uri, cum ar fi gutterbreakz . În același timp, genul este promovat în reviste de muzică, cum ar fi The Wire și publicații online, de ex. Pitchfork Media, cu o sectiune dedicata permanent în Grime / Dubstep. Interesul pentru dubstep a crescut semnificativ după ce DJ Mary Anne Hobbs de la BBC Radio 1 a început promovarea genului printr-un spectacol dedicat intitulat "Dubstep Warz" în ianuarie 2006.
sursa
dubstep music,dubstep dance,dubstep artists,dubstep download free,dubstep download,dubstep youtube,dubstep radio,dubstep radio online,

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...